Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

30/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

30 Ekim 2023

30/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

 

Terakki Mahallesi sakinlerinden , Mustafa Düzel , Ayla Demirci , Ayfer Aksüt ve Merhume Aysun Akar’ınbabaları , Lavuardan emekli Erol DÜZEL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Erol Düzel’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden , Merhume Nermin Kurtoğlu’nun eşi , İnci Sürmeli , Arif ve TTK İş Güvenliği Dairesinde görevli Selçuk Kurtoğlu’nun babaları , Jale Kurtoğlu’nun kayınbabası ,İpek Özden ve Can Sürmeli’nin dedeleri ,TTK’dan emekli Nevzat KURTOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Nevzat Kurtoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhume Havva Uzuner , Merhume Nadiye Bahadır , Ahmet ve Meryem Kurt’un kardeşleri , Fatma Arslan , Hülya Kurt , Hasan ve Rasim Soydaş’ın anneleri , Nahide KURT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Asma Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Soydaş Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Nahide Kurt’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Şaban , Mehmet ve Müriye Akdoğan’ın babaları , Murat , Bayram , Nail , Ayşe ve Pakize Akdoğan’ın amcaları , Nurten , Zehra ve Serkan’ın dedeleri ,Rıfat AKDOĞAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Başören Köyü Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Başören Köyü Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 11:00 ‘ da Ay Ekmek Fırını önünden araç kalkacaktır.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Rıfat Akdoğan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Zonguldak Belediyesinden emekli Halit Aydın Durmuş’un babası , Devlet hastanesinden emekli Yakup Durmuş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Terakki Dağ Yolu Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Yakup Durmuş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.